Haastrecht
Gouda
Gouda
Oudewater
Gouda
Vlist

Bertus Kostwinder is een uitvaartondernemer met zeer veel ervaring, op meerdere gebieden. In 1980 is hij begonnen in het Bleuland Ziekenhuis in Gouda als beheerder van het mortuarium en van de rouwkamer. Vanuit deze locatie is hij met diverse opleidingen gestart, zoals een opleiding tot obductie assistent, een opleiding tot assistent patholoog, een opleiding donatie en uitvoering Eurotransplant Leiden en een opleiding voor het balsemen van overledenen welke naar het buitenland gerepatrieerd dienen te worden.

Naast het werk als uitvaartverzorger in het ziekenhuis heeft Bertus veel nevenfuncties erbij gedaan zoals docent op een politieschool, voorlichter van jonge agenten, docent slachtofferhulp en assistent politie GGD artsen. Bertus heeft ook een onderscheiding ontvangen, de Politie-Award, voor het toonbaar maken en restaureren van het corpus.

Ook op het gebied van kinderuitvaarten en rouwverwerking van kinderen is Bertus een deskundige. Bij te vroeg geboren kinderen kunnen ouders terecht bij Bertus om op een waardige manier afscheid van hun baby te nemen door middel van een begrafenis of crematie. Daarnaast kan Bertus jonge kinderen begeleiden op school na bijvoorbeeld het overlijden van een ouder, opa, oma of een leerling van de school.

Bertus is een uitvaartverzorger in de ruimste zin van  het woord. Met de wet op de lijkbezorging en de privacy hoog in het vaandel. Zal waar mogelijk altijd meedenken in de gehele begeleiding en kan begrafenissen en crematies verzorgen in welk gebied u wilt. Alles met eerbied en respect, zoals u en hijzelf behandeld wenst te worden na uw en zijn overlijden.